Справочник фирми » Товарен автомобилен транспорт


Автомобилни Превози ЕООД

Фирма: Автомобилни Превози ЕООД
Дейност: Автобусни и тежкотоварни превози.
Град: Друг
Адрес: ул. Септемврийци № 100
Телефон: 041342257
Факс: 041342360
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама