Рентакар. Фирми за отдаване на коли под наем

Plovdiv Rent a car

Plovdiv Rent a car - Пловдив


05.07.2018
Ние, Rent a Car Diablo, сме утвърдена фирма за автомобили под наем в Пловдив. Съсредоточени в предоставянето на най-добрите условия, при най-атрактивни цени за наем на лек автомобил и трансфери. Наша основна цел е да предложим на клиентите си безкомпромисно качество на услугата и всичко необходимо за перфектното пътуване – сигурност, безопастност и комфорт. Професионалното отношение, индивидуалния подход, високото качество на услугите и конкурентните цени, ни спечелиха многобройни български и чуждестранни доволни и редовни клиенти.
Подробна информация Предлагани коли от Plovdiv Rent a car

Veger Rent a car

Veger Rent a car - София


07.11.2016
Veger Rent a Car е фирма с многогодишен опит в сферата на отдаване на коли под наем в България. Обръщайки внимание на всеки детайл в отдаването на кола под наем, ние сме достигнали една златна среда, в която както клиентите, така и ние сме удовлетворени максимално, което означава, че мисията ни е изпълнена успешно. Нашият екип включва интелигентни, млади и амбициозни хора, които подхождат с висок професионализъм, за да удовлетворят максимално нуждите и изискванията на клиентите, осъществявайки непрестанна комуникация с тях. Без значение дали желаят да наемат луксозна кола със шофьор, наем на автомобил или се възползват от услугата трансфери от Летище София Терминал 1, Летище София Терминал 2 и др . Това прави Veger Rent a Car предпочитан партньор от някои големи национални и интернационални компании и институции в България.
Подробна информация Предлагани коли от Veger Rent a car

East Rent Ltd

East Rent Ltd - Варна


27.02.2015
Rent-a-car Varna . Автомобили под наем. Различни класове, ниски цени и коректно отношение.
Подробна информация Предлагани коли от East Rent Ltd

EasyBG Rent a Car

EasyBG Rent a Car - София


27.05.2014
EASY-BG- RENT A CAR е компания за отдаване на автомобили под наем. Ние разполагаме с голямо разнообразие от автомобили на достъпни цени. В нашият автопарк винаги може да откриете автомобила, от който се нуждаете.
Подробна информация Предлагани коли от EasyBG Rent a Car

Karent rent a car Varna

Karent rent a car Varna - Варна


06.04.2014
Rent a car Varna - Karent, аренда авто Варна, прокат автомобилей Бургас аэропорт, Car hire Bulgaria, cheap car hire, rent a car in Varna free airport delivery service, low cost car rental, Unlimited mileage and coverage included, all local taxes and VAT, Car rentals Varna and airport, price from 6 euro
Подробна информация Предлагани коли от Karent rent a car Varna

АУТО ДОМ ЕООД

АУТО ДОМ ЕООД - Бургас


27.03.2014
Предлагаме коли под наем от различен клас за Бургас и региона.
Подробна информация Предлагани коли от АУТО ДОМ ЕООД

Aidacars Ltd.

Aidacars Ltd. - София


01.03.2014
Фирмата ни предлага коли под наем в перфектно състояние, задоволяващи и най-претенциозните. Ако планирате почивка в София можете да резервирате онлайн автомобил от нас сега и да се възползвате от предложенията ни за коли под наем на ниски цени.Плащането става бързо и удобно за Вас, а начина да го направите е изцяло по Ваш избор!Най-добрите Автомобили под наем са при нас.
Подробна информация Предлагани коли от Aidacars Ltd.

aidacars

aidacars - София


14.01.2013
Аида Карс е специализирана в областта на отдаване на автомобили под наем.
Подробна информация Предлагани коли от aidacars

Лион рент-а-кар Лизингова Къща София Лизинг ЕАД

Лион рент-а-кар Лизингова Къща София Лизинг ЕАД - София


17.01.2012
Лион Рент-а-кар отдава пълната гама от автомобилите с марка Пежо под наем. Богата моделна гама и атрактивни цени. Възможност за пътуване извън страната на преференциални условия.
Подробна информация Предлагани коли от Лион рент-а-кар Лизингова Къща София Лизинг ЕАД

Карбгрент ООД

Карбгрент ООД - София


10.01.2012
CarBGRent е рент а кар компания в България с офиси в София, Варна и Бургас. Ние се стремим винаги да поставяме на първо място нуждите на нашите клиенти. Кола под наем за нас означава, евтина, в отлично състояние и комфортна. Предлагаме всичко необходимо за Вашето спокойно и сигурно пътуване. Доставка и прибиране от всяка точка на България, както и услугите на шофьор от нашата фирма. На ваше разположение сме за всякакви въпроси и запитвания, достатъчно е само да се свържете с нас.
Подробна информация Предлагани коли от Карбгрент ООД

123456> Последна
страница 1 от 6

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Diesel Extra 10W-40
Gazpromneft Diesel Extra 10W-40
Разфасовка: 205 литра
Цена: 947.1лв.
Купи