Справочник фирми » Автосервизи


АВЕЛ

Фирма: АВЕЛ
Дейност: Авотмобилни електронни системи. СЕРВИЗЕН И ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР
Град: Пловдив
Адрес: бул. Кукленско шосе
Телефон: 032/657 333 , 0887 541 812
Факс:
E-mail:
Web страница: www.avel-trade.com

СнимкиКарта

Реклама