Справочник фирми » Леки автомобили


Вендо ЕООД

Фирма: Вендо ЕООД
Дейност: Категория: Автомобили - Транспорт - Спедиция дейност: Автомобили - продажби описание: Автомото салон. Продажба на автомобили и мотоциклети втора употреба.
Град: Ямбол
Адрес: Ямбол, ул. Беласица № 9
Телефон: 046663873
Факс: 046663873
E-mail:
Web страница: www.vendo.mobile.bg

СнимкиКарта

Реклама