Справочник фирми » Автосервизи


Химкомерс ЕООД

Фирма: Химкомерс ЕООД
Дейност: Категория: Автомобили - Транспорт - Спедиция дейност: Автосервизи описание: Автосервиз, автомивка. Продажба на автомобилни гуми и автоаксесоари.
Град: Благоевград
Адрес: Благоевград, кв. Грамада, ул. Георги Попов № 2
Телефон: 073885060
Факс: 073885060
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама