Справочник фирми » Автосервизи


Кондов - 2006 ЕООД

Фирма: Кондов - 2006 ЕООД
Дейност: Категория: Автомобили - Транспорт - Спедиция дейност: Автосервизи описание: Сервиз за леки автомобили.
Град: Добрич
Адрес: Добрич, ж.к.. Христо Ботев № , 7 вх. А, ет. 4, ап. 12
Телефон: 058625242
Факс:
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама