Справочник фирми » Автомагазини


Автоекспрес - Кольо Грозев ЕТ

Фирма: Автоекспрес - Кольо Грозев ЕТ
Дейност: Магазин за продажба на резервни части за автобуси.
Град: Стара Загора
Адрес: ул. Христо Ботев № 10 А
Телефон: 042642191
Факс: 042642191
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама