Справочник фирми » Товарен автомобилен транспорт


Албена - автотранс АД

Фирма: Албена - автотранс АД
Дейност: Пътнически и товарен транспорт.
Град: Балчик
Адрес: КК Албена
Телефон: 057962717
Факс: 0572262565
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама