Справочник фирми » Товарен автомобилен транспорт


Апиа 99 ЕООД

Фирма: Апиа 99 ЕООД
Дейност: Търговия и транспорт, внос и износ на суровини за леката промишленост.
Град: Пловдив
Адрес: бул. Дунав № 38, ет. 4, ап. 12
Телефон: 032964343
Факс: 032964343
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама