Справочник фирми » Автосервизи


Асенси - 48 - Ц. Иванова ЕТ

Фирма: Асенси - 48 - Ц. Иванова ЕТ
Дейност: Автосервизна дейност, гумаджийски и авторемонтни услуги.
Град: Ботевград
Адрес: ул. Сан Стефано № 7
Телефон: 07234357
Факс:
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама