Справочник фирми » Услуги


Видахим АД

Фирма: Видахим АД
Дейност: Производство на пневматични гуми.
Град: Видин
Адрес: Южна промишлена зона
Телефон: 094600230
Факс: 094600305
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама