Справочник фирми » Услуги


Ефир Комерс ЕООД

Фирма: Ефир Комерс ЕООД
Дейност: Изграждане на газостанции и бензиностанции.
Град: Стара Загора
Адрес: кв. Индустриален, комплекс Ефир
Телефон: 042633108
Факс:
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама