Справочник фирми » Гуми за транспортни средства


Тиджи - Георги Генов ЕТ

Фирма: Тиджи - Георги Генов ЕТ
Дейност: Внос и износ на промишлени стоки нови и втора употреба, автогуми.
Град: Белово
Адрес: бул. Освобождение № 50
Телефон: 035814016
Факс:
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама