Справочник фирми » Ремонт на автомобили


Христо Жеков - 2004 ООД

Фирма: Христо Жеков - 2004 ООД
Дейност: Авторемонтни услуги на лекотоварни автомобили.
Град: Велики Преслав
Адрес: ул. Кирил и Методий № 45
Телефон: 05384404
Факс: 05384404
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама