Справочник фирми » Автогазсервиз


Еврогаз3000 оод

Фирма: Еврогаз3000 оод
Дейност: монтаж и сервиз газови уредби на пропан-бутан и метан
Град: Варна
Адрес: бул.Христо Смирненски 147
Телефон: 0898355555
Факс: 052333303
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама