Справочник фирми » Автогазсервиз


Павлов - Автосервиз ЕООД

Фирма: Павлов - Автосервиз ЕООД
Дейност: Категория: Автомобили - Транспорт - Спедиция дейност: Автосервизи описание: "Бош" - сервиз за дизелови и бензинови леки и товарни автомобили. Диагностика и ремонт.
Град: Сливен
Адрес: Сливен, кв. Индустриален, ул. Самуиловско шосе № 24, в двора на бивши товарни превози
Телефон: 044625878
Факс: 044662807
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама