Справочник фирми » Леки автомобили


Хоби - Кар ЕООД

Фирма: Хоби - Кар ЕООД
Дейност: Категория: Автомобили - Транспорт - Спедиция дейност: Автомобили - продажби описание: Официален дилър на автомобил "Фолксваген" за Русе и региона.
Град: Русе
Адрес: Русе, бул. Хр. Ботев № 1
Телефон: 082834837
Факс: 082834837
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама