Справочник фирми » Гуми за транспортни средства


Агрина ЕООД

Фирма: Агрина ЕООД
Дейност: Дейност:продажба, смяна и ремонт на гуми и джанти за всякакви транспортни средства, Смяна на филтри,масла,антифриз,спирачна течност,накладки,ремъци,акумулатори,климатични системи Централен склад,магазин и сервиз гр.Плевен ул.”Бьлгарска авиация”#35 064/681 009,GSM: 087 87 1 87 87, 087 87 87 899 гр.Плевен “Кайлька ресурс”,хале 1 GSM:087 87 5 87 87 гр.Плевен ул.”Гренадирска”93 А GSM:087 87 2 87 87 гр.Кнежа ул.”Стефан Цанов”28 GSM:087 87 4 87 87
Град: Плевен
Адрес: Централен склад,магазин и сервиз, ул.”Бьлгарска авиация” 35
Телефон: 064681009, 0878718787, 0878787899
Факс: 06465015
E-mail:
Web страница:

СнимкиКарта

Реклама