Новини » На път

Промени в движението около "Троянови врата"



11.07.2010г 

Промени в движението около "Троянови врата"

От 7.00 до 15.00 часа днес в отсечката от разклона за крепост „Траянови врата” на път І-8 в посока с. Горно Вършило, с. Славовица и обратно, движението ще бъде спряно във връзка с провеждането на 41-то Международно рали „България-2010” – кръг от Световния шампионат на ФИА за туристически автомобили (WRC), съобщиха от ОДМВР-София.
Организаторите на проявата и „Пътна полиция” се извиняват на живущите и гостите на селата Мухово, Славовица, Церово, Горна Василица, к.к. „Момин проход” и махалите „Нейкьовец”, „Любница” и околностите за причиненото неудобство. Препоръчва се жителите на с. Церово да ползват пътя през автомагистрала “Тракия”.
Определени са зоните на зрителите, паркингите и са оповестени минималните възможности за обходни маршрути по време на провеждане на състезанието.
За нормалното протичане на проявата гражданите, които имат желание да наблюдават ралито, трябва да се съобразяват с посочените места за наблюдение съгласно пътната карта на организатора, като заемат предварително местата си, не пресичат трасето и изпълняват указанията на длъжностните лица, които се грижат за тяхната безопасност.




Коментари

Добави коментар

Реклама