Новини » Любопитно

Toyota обяви цените за новото си американско купе Scion tC



10.08.2010г 

Toyota обяви цените за новото си американско купе Scion tC Toyota обяви вчера цените за модела си Scion tC, модел 2011-а година за североамериканския пазар.

Hовото купе, модел 2011-а Scion tC има 2.5-литров, 4-цилиндров двигател, развиващ мощност от 180 к.с.. Това е с 20 к.с. повече от предишния мотор и идва от използването на новата система за управление на газоразпределението Dual Variable Valve Timing с "интелигентна" VVT-i технология. Принос за нарастването на мощността има и смукателният колектор с променлива геометрия /Variable-induction Intake Manifold System/, който може да предложи повишаване и на въртящия момент, когато това е необходимо.

Новата версия на купето е разработена да привлече още повече клиенти от младото поколение, затова и цената на колата е с по-приемливо ниво. Независимо от тази цена, компанията се е погрижила още да се намалят и разходите по експлоатацията на автомобила, чрез намаляване на неговия разход на гориво.

За модел 2011-а на Scion tC ценовата листа тръгва в Щатите от 18 275 USD за модела с механична предавателна кутия и стига до 19 275 USD за автоматика.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама