Новини » Любопитно

Goodyear и BMW разработиха нови гуми



03.09.2010г 

Goodyear и BMW разработиха нови гуми
Съвместните изследвания на производителите на комплектации и основните им партньори - конструкторите на автомобили, в областите безопасност, управляемост и икономичност са най-ефективният начин за подобряване качествените характеристики на продукцията. Върху примера на новото BMW 5-Series може ясно да се види, как технологичното съвършенство на баварския концерн излиза на нова степен на реализация с помощта на иновационните гуми на Goodyear - Excellence и Eagle LS2.

Най-висока в класа икономичност, високи динамични показатели, блестящ дизайн, безпрецедентни мерки за безопасност, заедно с комфортните характеристики са сред основните предимства на новия разкошен седан на BMW. Съвършенството на конструкторските решения изисква и адекватна реализация на заложения потенциал, за което едва ли има по-добър партньор от Goodyear. Това е причината, заради която инженерите на BMW, след серии комплексни тестове, да стигнат до решение за използване на гумите Goodyear Excellence и Goodyear Eagle LS2 в качество на стандартно "обуване" на новото поколение на седана BMW 5-Series.

"Революционната серия Excellence съвмещава най-добрите технологи, отговорни за безопасността, точността на управление и комфорт. Когато този комплекс работи в "неспукваемата" обвивка на RunOnFlat, изобретена навремето от Goodyear, резултатът надминава всички очаквания" - споделя Дъстин Гаскойн, маркетинг-директор на Goodyear. - "Това е причината да ни избират най-добрите автомобилни производители, а някои от тях като BMW взимат и участие в разработките ни. Винаги приветстваме подобно сътрудничество, защото в съвместните научни изследвания, проектно-конструкторски разработки и в най-добрите инженерни тандеми се раждат новите стандарти за качество".
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама