Новини » Любопитно

Fiat 500: Италианска любов за Америка



19.11.2010г 

Fiat 500: Италианска любов за Америка


Fiat осъществи завръщането си на американския пазар по възможно най-добрия начин. На салона в Лос Анджелис дебютира специалната версия на италианската симпатия 500, предназначена за местния пазар. По всяка вероятност, участта на нейните представители ще бъде: тотално разграбване, неспираща експлоатация и непрекъсната потребителска радост от това. Мечтата на всяка кола...

Североамериканската версия на Fiat 500 ще се предлага в три нива на оборудване- Sport, Pop и Lounge, и ще съчетава в себе си познатите на европейските клиенти стил, симпатия, елегантност и високотехнологичност, като към тях са добавени няколко нови елемента, които да се понравят на феновете в Съединените Американски Щати и Канада.

На сериозните промени са свързани с оформлението на предната и задната част на модела, като по-силно впечатление прави по-голямата лицева решетка и по-скоро стилистичните аеродинамични акценти. Добавени са шестнадесетцолови джанти, решени в червено спирачни апарати, хромиран накрайник на изпускателната система и други.

Fiat 500 ще разполага с 1.4 литров MultiAir задвижващ агрегат (101 конски сили). Продажбите на модела се очаква да започнат по-късно през годината, а през пролетта на 2011 ще започне предлагането и на кабриото Fiat 500C.

Американската версия на Fiat 500 ще се произвежда в Мексико, а базовата й цена от 15 500 долара ще я направи наистина хитов модел в Северна Америка.


Източник: Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама