Новини » Любопитно

Hyundai стартира продажбите на Veloster в Корея



10.03.2011г 

Hyundai стартира продажбите на Veloster в Корея Днес, Hyundai Motor стартира продажбите на изцяло новото си спортно триврато купе Veloster в Корея. Автомобилът, който беше представен за първи път по време на тазгодишното изложение в Детройт, е наличен с 1.6 литров Gamma GDI задвижващ агрегат, гарантиращ максимална мощност от 140 конски сили.

Освен с изключително интересен асиметричен дизайн на конструкцията си, Veloster идва и с високо за сегмента на спортните коли ниво на системите за сигурност. Той е оборудван със система за управление на стабилността (VSM), която ръководи оптималната работа на системите за електронен контрол на стабилността (ESC) и електрическия усилвател на волана (MDPS). Veloster разполага с шест въздушни възглавници – две фронтални, две монтирани в седалките за случай на страничен удар и предни и задни странични завеси. Автомобилът е оборудван и с впечатляващ спирачен пакет, включващ дискови спирачки на четирите колела, ABS със спирачен асистент и система за електронно разпределение на спирачното усилие (EBD).

Hyundai Veloster ще се появи в европейските изложбени центрове на марката до края на първата половина на годината, след което ще стане достояние и на потребителите в Северна Америка.

Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама