Новини » Застраховане

Топ 5 в дамската класация за най-шик автомобили



11.03.2011г 

Топ 5  в дамската класация за най-шик автомобили

Ако избирате автомобила си, за да привличате повече женски погледи, тази информация ще ви бъде полезна - Топ 5  в дамската класация за най-шик автомобили:
 

Червено Ферари

Тази италианска кола привлича погледите на жените по-бързо дори от блясъка на бижута. Ферарито е лъскаво, стилно и може да развие 280 к/ч. Когато жените видят червено Ферари,веднага им хрумва, че собственика е богат и известен. Любопитството ги кара да се чудят кой е ли е мъжа в колата и какво ли е чувството да си в това бижу на колела.

Жълто Ламборджини


Този необикновен скоростен демон има толкова секси извивки, че направо зашеметява жените. Колата е толкова пленяваща, че дори не добре изглеждащия мъж в нея придобива ореола на загадъчност и атрактивност. Въпреки, че обикновенно жените не се интересуват от коли, те много добре знаят, че такъв автомобил може да си позволи само супер-богат мъж. А повечето жени нямат нищо против да излязат със супер-богат мъж.
 

Корвет

От десетилетия тази американска легенда завърта главите на жени от всички възрасти. Корвета е звяр на четири колела и предизвиква първични желания. Да се носиш на няколко сантиметра от шосето с бясна скорост – това би било прелюдия към интересна авантюра и малко жени биха пропуснали.

Мустанг

Този автомобил е пример за модерна класика и притежава стил и агресивен вид. Той намеква, че зад волана седи лошо момче, а момичетата обичат лошите момчета, нали?

Мерцедес Ес-Клас


Жените харесват луксозният вид, стила и скритата сила на този чист ариец. Добре облечения мъж в него им внушава чувство засигурност и стремежа да го имат за себе си.

Благосъстоянието, стила и силата взети заедно, представляват неустоима комбинация за повечето жени. За щастие има и такива, които предпочитат мъже с по-обикновени автомобили – иначе човешката раса би се стопила.

 

 

Дамските предпочитания събра:

instrade.bg




Коментари

Добави коментар

Реклама