Новини » Застраховане

Мерки срещу кражбите на BMW – X5 и X6 предприе АРМЕЕЦ



17.03.2011г 

Мерки срещу кражбите на BMW – X5 и X6 предприе АРМЕЕЦ

Във връзка с отчетения висок ръст на кражбите при два от моделите на BMW – X5 и X6 и с цел превенция на риска „Кражба на цяло МПС”, покрит по условията на застраховка „Каско”, на всички клиенти на ЗАД „Армеец”, притежатели на един от двата модела на BMW, ЗК Армеец АД осигурява безплатно обновяване на софтуера на автомобила.
Условието е съответният автомобил да е произведен в периода 2005 г. – 2010 г. и да има валидна застраховка „Каско” към датата на издаване на възлагателното писмо към сервиза на оторизирания дилър на BMW – ДАРУ КАР.
За целта застрахованият или негов упълномощен представител трябва да получи възлагателно писмо, което ще се издава в един от трите офиса на ЦУ на ЗК Армеец АД – на ул. „Фр. Ж. Кюри” №20, ул. „Стефан Караджа” №2 или бул. „Сливница” №357А.
Инсталирането на актуалната версия на оригиналния софтуер на BMW се извършва от оторизиран сервиз, съгласувано със завода прозводител, и по никакъв начин няма да се отрази върху фабричната гаранция на автомобила, която продължава да бъде изцяло валидна.
Към настоящия момент ЗК Армеец АД е подписал договор с ДАРУ КАР АД и е в процес на преговори с останалите сервизи на оторизираните дилъри в страната. Възлагателно писмо за ДАРУ КАР може да се издаде за всеки един автомобил, независимо от това къде и от кого е сключена застраховката. След
подписване на останалите договори, ЗК Армеец АД ще уведоми допълнително за тях.
Срокът на възлагателното писмо е 2 месеца, считано то датата на издаването му, но не по-късно от датата на изтичане на валидната застраховка „Каско”.
Тъй като операцията за смяна на софтуера продължава около 4-5 часа, ще е необходимо клиентът предварително да се свърже с представител на сервиза (телефоните за контакт са посочени във възлагателното писмо) и да уговори удобен за него ден и час. Приемането на автомобила ще се извършва
при представяне на възлагателното писмо, като клиентът няма да заплаща нищо.
Клиентите на ЗК Армеец АД извън София, желаещи да сменят софтуера в ДАРУ КАР, могат да се обърнат за съдействие към служителите на обслужващата ги агенция или застрахователния си брокер.

За всички възникнали въпроси и уточнения може да се обръщате към застрахователния си брокер.




Коментари

Добави коментар

Реклама