Новини » На път

Хванаха 10 нерегламентирани таксита



05.04.2011г 

Хванаха 10 нерегламентирани таксита

Разградските полицаи са установили 10 автомобила, действащи като нерегламентирани таксита, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.
51-годишен мъж от село Дянково се разследва за престъпление по чл. 324, ал.1 от НК. Ш.Х. е заловен днес да извършва нерегламентиран превоз на пътници при проведена специализирана полицейска операция на сектор “Противодействие на икономическата престъпност” съвместно с Областен отдел “Контролна дейност – ДАИ”.
Преписката в ОДМВР-Разград е образувана въз основа на сигнал от началника на ДАИ в Разград за извършвани нелегални превози на пътници от село Дянково до град Разград.
В хода на проверката компетентните органи са установили общо 10 автомобила, действащи като нерегламентирани таксита. Засеченият в нарушение червен на цвят “Опел Астра” е прибран на платен паркинг, като принудително е спрян от движение и е свален регистрационния му номер. Срещу мъжа, който кара пътници, без да притежава съответната правоспособност за таксиметров превоз, се води разследване.




Коментари

Добави коментар

Реклама