Новини » Кола на месеца

CITROEN DS5: Ето го18.04.2011г 

CITROEN DS5: Ето го

Лансиране на модела още през тази година

Днес Citroen разпространи първите подробности за изцяло новия си модел DS5, който ще бъде лансиран на пазара още през тази година. Успоредно с това, от френската марка съобщиха, че DS представителите ще станата достояние на потребителите в Китай през следващата година.

Новото попълнение в луксозната DS гама на френската марка демонстрира изключително решителна, футуристична и луксозна визия, която ще се хареса на по-свободомислещите потребители, а от компанията коментират, че автомобилът комбинира най- доброто от света на дизайна и технологиите, които са в състояние да предложат.

От Citroen съобщават, че DS5 ще бъде първият модел на марката, който успоредно с познатите и доказали своята ефективност системи, като такава за наблюдение за неволно пресичане на осевата линия, адаптивни автоматини светлини и други, ще се предлага и с хибридната система Hybrid4. Интегрирането на това задвижване обещава оптимален баланс между задвижване на четирите колела, мощност (200 конски сили), горивна ефективност и екологичност (99 грама CO2 на километър).


Коментари

Добави коментар

Реклама