Новини » Любопитно

Hyundai ще продава камиони и автобуси в Китай



28.04.2011г 

Hyundai ще продава камиони и автобуси в Китай
От централата на Hyundai Motor обявиха, че след подписването на меморандума за разбирателство с китайската Sichuan Nanjun Automobile Group през октомври миналата година, днес е бил подписано споразумение за създаването на венчър (50:50) компанията Sichuan Hyundai Motor Company, която ще се занимава с производството на леко- и тежкотоварни камиони, какот и автобуси, предназначени за Китай.

След инвестициите от страна на двете компании, през 2013-та година се очаква годишното производство на Sichuan Hyundai да бъде около 150 000 камиона и 100 000 автобуса. Двете страни ще продават продуктите си с две различни марки, което ще им гарантира по- лесно и бързо навлизане на пазара.

Според проучванията на Hyundai, пазарът на търговски превозни средства в Китай се очаква да де разгърне от ниво на 4.3 милиона единици през изминалата година до такова от 5.2 милиона през 2015-та. За настоящата година, от компанията са си поставили за цел продажбата на 73 000 автомобила, а за 2015-та, очакванията са свързани с цифрата от 160 000.
Източник: Hyundai_ще_продава_камиони_и_автобуси_в_Китай" target="_blank" rel="nofollow">Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама