Новини » На път

Въвеждат промени в движението заради тържествата за 6 май



05.05.2011г 

Въвеждат промени в движението заради тържествата за 6 май

В София се въвежда временна организация на движението за тържественото честване на Деня на храбростта и празника на българската армия - 6-ти май, съобщиха от Столична община.
Забранява се влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането от 07.30 до 12.30 часа на 06.05.201 1 г. по: ул. „Оборище" между ул. „Г.С. Раковски" и бул. „Васил Левски” V.
Закриват се и базарите за художествени изделия; ул. „11 -ти август" между бул. „Кн. Ал. Дондуков" и пл. „Св. Ал. Невски”; ул. „15-ти ноември" между бул. „Цар Освободител" и пл.„Св. Ал. Невски"; ул. „Московска" между бул. „Васил Левски” и ул. „Кн. Александър І”; бул. „Цар Освободител" между бул. „В. Левски" и пл. „Независимост”; ул. „Аксаков" между ул. „Г.С. Раковски" и ул. „Дякон Игнатий"; ул. „Бенковски” между ул. „Аксаков" и бул. „Цар Освободител"; ул.„Леге" между ул. „Съборна" и пл. „Атанас Буров"; ул.„Кн. Александър I" между ул. „Ген. Гурко" и пл.„Кн. Александър І”;
От 11.00 до 15.00 часа на 06.05.2011 г. по ул.„Милин камък" между бул.„Джеймс Ваучер" и бул. „Свети Наум" се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, както следва: от 07.00 до 13.00 часа на 06.05.2011 г. по: пл. „Николай Гяуров"; северната част на пл. „Св. Ал. Невски"; ул. „Московска" между бул. „Васил Левски" и бариерата на Британското посолство; всички паркинги на пл. „Княз Александър І"; паркинга на пл. „Атанас Буров"; паркинга на ул.„Княз Александър I" между бул. „Цар Освободител" и ул. „Московска"; ул. „Съборна" между ул.„Кн. Александър І" и ул. „Леге".
От 12.00 до 22.00 часа на 05.05.2011г. на паркинга от югозападната страна на НДК; бул. „Витоша" между бул. „Пенчо Славейков" и ул. „Гургулят" от страната на НДК; ул. „Фритьоф Нансен" между бул.„П. Евтимий" и бул. „Васил Левски" от страната на НДК издън обхвата на автобусната спирка.
От 08.00 до 15.00 часа на 06.05.2011 г. по ул.„Милин камък" между бул. „Джеймс Ваучер" и бул. „Свети Наум".
Столична дирекция на вътрешните работи ще осигури охрана на местата на официалните церемонии, постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за горепосочените време и места. Изнасянето на блоковете от 08.55 часа на 06.05.2011 г. ще се осигури по маршрут: от пл. „Св. Ал. Невски" по ул. „Г.С. Раковски", бул. „Кн. Ал. Дондуков" до пл. „Княз Александър І” като съвместно с линейния контрол на „Център за градска мобилност" ЕООД ще се спира и възстановява поетапно движението на пътните превозни средства и колите на градския транспорт в зависимост от преминаването на блоковете.
Дефилирането на знамената реликви и бойните знамена от 09.25 до 09.45 часа на 06.05.2011 г. ще е по следния маршрут: от паметника на Незнайния воин по ул. „Г.С. Раковски", бул. „Кн. Ал. Дондуков" до пл. „Княз Александър I" като ще се спира и възстановява поетапно движението на пътните превозни средства и колите на градския транспорт в зависимост от преминаването на блоковете.
Пилотирането и изнасяне на колоната на 122 батарея от 07.30 часа на 06.05.2011 г. е по следния маршрут: от НГЧ по бул. „Асен Йорданов", бул. „Цариградско шосе", бул. „П. Яворов" до огневите позиции в Борисовата градина и обратно след завършване на стрелбата.
.„Център за градска мобилност" ЕООД - поделение „Паркиране и мобилност" закрива паркинги „синя зона" и „служебен абонамент" за горепосочените време и места.




Коментари

Добави коментар

Реклама