Новини » Крими

Десет автомобила изгоряха тази нощ в столичния квартал "Младост"Admin30.11.2011г 

Десет автомобила изгоряха тази нощ в столичния квартал "Младост"

Късно снощи на тел. 112 бил получен сигнал за горящи три автомобила в ж.к. „Младост 3” срещу бл. 321. Незабавно на мястото били изпратени екип на пожарна служба, автопатрул и дежурна-оперативна група от Седмо РУП. На място било установено, че умишлено са запалени автомобилите - „БМВ”, „Ситроен Саксо” и „Рено Меган”. Полицейският екип установил частично обгаряне на колите по предната им част. След по-малко от час били опожарени още три автомобила пред бл. 319 – „Форд Фокус”, „Мерцедес” и „Тойота”. Пристигналите на място служители на реда установили частично обгаряне на форда, а мерцедесът и тойотата са изгорели напълно.
Около 00,45 ч. в полицията отново бил получен сигнал за опожарени коли в същия квартал – на паркинга между блоковете 219 и 220. Пристигналите на място екипи на пожарната и районното управление установили, че умишлено били запалени леки автомобили „Фиат Пунто”, „Шкода Октавия”, „Волво” и „Опел Астра”. Експертите установили щети по боята, салоните на автомобилите, фаровете и броните.
Криминалисти от Седмо районно управление работят активно за разкриването на авторите на палежите.
Няма съмнение, че става дума за умишлени палежи. Колите са собственост на различни хора. Никой от тях не е криминално проявен, съобщиха от СДВР.

По случаите работи екип на Седмо районно управление на полицията.
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

G-Special STOU 10W-40
G-Special STOU 10W-40
Разфасовка: 205 литра
Цена: 1043.88лв.
Купи