Новини » Кола на месеца

Второ поколение КИА СИЙД



Admin01.03.2012г 

Второ поколение КИА СИЙД

Динамика и съвършена външност в съчетание със зрялост и престиж, изцяло новият сийд във версия 5 врати ще осъществи световната си премиера след броени дни на автосалона в Женева.

Новият сийд е по-дълъг, по-широк и по-нисък от своя предшественик, със сходно междуосево разстояние. Елегантната визия, наподобяваща пропорциите на купе е подчертана от силно наклонените предни колони и удължение странични стъкла. Акцент в предната част на автомобила е запазената радиаторна решетка на марката, тип ‘тигров нос’ и специфични предни фарове с LED светлини. Динамичният профил на новия модел се характеризира с издути предни и задни калници, скосен покрив и интегриран спойлер. Като цяло екстериорът на сийд е едновременно елегантен и агресивен, осеян с изразителни детайли, които създават усещане за премиум качество.

Интериорът на второ поколение сийд е изцяло нов, изработен от висококачествени материали, нова скоростна кутия, touch-screen технология и усъвършенствана ергономичност. Таблото, контролните уреди и воланът се лесно достъпни, ориентирани към водача. Прецизно инкорпорираните детайли придават на купето луксозен вид. Измервателните уреди и скоростният лост са ‘облечени’ в тънък хромиран пласт, дръжките на вратите са изработени от висококачествени материали в унисон с цялостния интериор на модела.




Коментари

Добави коментар

Реклама