Новини » Крими

Откраднаха два чувала с пари от инкасов автомобилAdmin12.04.2012г 

Откраднаха два чувала с пари от инкасов автомобил

Над 2 милиона лева са откраднати снощи от инкасовия автомобил на пътя между Севлиево и Габрово, съобщи БНТ.

Инкасо колата, която е превозвала оборотите на търговски фирми от Велико Търново, Габрово и Севлиево, е била пресрещната от микробус с десен волан и чужда регистрация, от който са слезли петима тежко въоръжени мъже. Те са срязали колата с флекс и са взели два чувала пари от нея. След това нападателите са подпалили буса, с който са пристигнали, и са отпътували от мястото на престъплението с джипове.

Грабителите са били маскирани. По първоначална информация бандитите, облечени като полицаи, блокирали пътя с микробус. След като взели парите, крадците са подпалили микробуса, който използвали за барикада и избягали в неизвестна посока с джипове.

От пресцентъра на МВР съобщиха, че областните дирекции на МВР в - Ловеч, Габрово, Плевен и В. Търново са предприели заградителни действия. На входно-изходните артерии са изградени контролно-пропускателни пунктове.

Това е вторият обир в рамките едва на седмица. В Студентски град в София двама въоръжени с автомат обраха банков клон и задигнаха 215 000 лв. При бягството си обаче апашите изтърваха близо 40 000 лева.
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

G-Profi MSJ 15W-40
G-Profi MSJ 15W-40
Разфасовка: 205 литра
Цена: 1761.36лв.
Купи