Новини » Крими

Задържан е плевенчанин, нападнал шофьор на автомагистрала „Тракия“



Admin03.05.2012г 

Задържан е плевенчанин, нападнал шофьор на автомагистрала „Тракия“

Столичните криминалисти работиха по сигнал за разпра на автомагистрала „Тракия“, възникнала на 1 май около 14.00 часа. Потърпевшият обяснил, че след спор с шофьор на друг автомобил, му е нанесен побой. Опонентът счупил и стъклото на страничното му огледало.
След извършения оглед и разговор с пострадалия разследващите полицаи започнали издирването на лек автомобил „Хонда”. Установили, че той е собственост на частна фирма и бил управляван от служителя й И.Д. /39 г/ от Плевен. Изяснен бил и адресът в София, на който мъжът живеел под наем. Днес той се е явил полицията с адвокат и отказал да даде обяснения за инцидента.
По случая е образувано досъдебно производство по чл. 131 ал. 1 т. 12 от НК и чл. 216 от НК. В момента се провеждат процесуално-следствени действия, изясняват се и обстоятелствата за възникналия инцидент. И.Д. е регистриран в полицията за извършена от него кражба, осъждан е за същото деяние. Мъжът е задържан в местното районно управление за 24 часа. Материалите по случая ще бъдат докладвани на Софийска районна прокуратура.




Коментари

Добави коментар

Реклама