Новини » Еко-ауто

Бензиностанции ЕКО стартират кампания с ексклузивни продукти на Goodyear



Admin14.05.2012г 

Бензиностанции ЕКО стартират кампания с ексклузивни продукти на Goodyear

От 14 май бензиностанции ЕКО стартират мащабна кампания с подаръци във всичките си 81 обекта в България. От всяка покупка, извършена на обектите на ЕКО – гориво или какъвто и да е друг продукт от бензиностанцията, потребителите ще трупат точки. С тях всеки може да избира от 8 висококачествени артикула, произведени от световния лидер в автомобилните гуми и аксесоарите за пътуване и спорт – Goodyear.
„Новата кампания е поредната инициатива на ЕКО, насочена към повече ползи и добавена стойност за потребителите. Вярвам, че с нея ще зарадваме нашите клиенти и ще допринесем за доброто им лятно настроение и свободно време”, коментира Ивайло Борисов, Мениджър продажби на дребно, маркетинг и развитие, ЕКО България.
За потребителите е подготвен богат избор от: калъф за MP3 плейър, два вида раници за пътуване, чанта за козметика, спортен часовник, спортен сак, чанта за кръст и топка за уличен футбол със специално покритие. Те ще се предлагат в бензиностанциите срещу натрупаните точки и доплащане на изключително изгодни цени. Списъкът на продуктите може да бъде намере на www.eko.bg.
Всяка покупка на обща стойност 25 лв. на една касова бележка, независимо какви продукти включва, носи на потребителя 1 бонус точка. Точките се събират под формата на стикери, които се залепят в специален талон. Няма ограничение за броя закупени продукти. Бонус точки могат да бъдат събирани в периода от 14 май 2012 до 16 септември 2012 г. Точките могат да бъдат използвани съгласно условията на настоящата кампания до 7 октомври 2012 г.




Коментари

Добави коментар

Реклама