Новини » Тунинг

JE DESIGN с тунинг пакет за новата Ibiza



Admin13.07.2012г 

JE DESIGN с тунинг пакет за новата Ibiza

Специалистът в областта на доработката на модели на VW Group- JE DESIGN, разработи пакет за новата версия на класическия за испанската марка Seat модел Ibiza.

Аеродинамичният комплект, който е наличен както за версията с три, така и за петвратата Ibiza, включва преден и заден спойлер, маски за фаровете, странични престилки и други, и е наличен за за купуване срещу 1238 евро. Същият, но без спойлера на капака, може да бъде поръчан и за комбито на Ibiza. В пакетите може да бъде включен и променен накрайник на изпускателната система с трапецовидна форма.

От JE DESIGN предлагат и пакет за окачването, крайният резултат от интегрирането на който е по-спортно пътно поведение и отстояние от пътя, намалено с до 6 см. Клиентите ще могат да избират също така и между няколко нови 17- и 18-цолови алуминиеви джанти.

По отношение на двигателите на Seat Ibiza, от JE DESIGN предлагат увеличение от 105 на 140 конски сили при версията 1.2 TSI и от 143 на 170 конски сили при 1.6 литровата турбодизелова модификация.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама