Новини » Крими

18-годишен криминално проявен беше задържан за кражба на автомобил



Admin20.08.2012г 

18-годишен криминално проявен беше задържан за кражба на автомобил

В петък сутринта в районното управление в Сливница позвънила жителка на село Храбърско и заявила, че паркираният пред дома й лек автомобил „Форд Ескорт” е бил откраднат през нощта. Полицейските служители се заели незабавно с разкриването на престъплението и не след дълго намерили противозаконно отнетия автомобил в покрайнините на селото.

В резултат на проведените издирвателни и процесуално- следствени действия униформените установили самоличността на извършителя и за по-малко от час той бил задържан. 18-годишният К.Г. от същото село е известен на инспекторите от Детска педагогическа стая, регистриран е за кражби.

В хода на разследването било изяснено, че в нощта на кражбата младият мъж употребил алкохол. Минавайки покрай колата, внезапно решил да я открадне и да се позабавлява. Приключението му обаче не траяло дълго, почерпеният водач попаднал в канавка и там зарязал чуждия автомобил. К.Г. е задържан с полицейска мярка за 24 часа във връзка с чл. 346 от НК. Образувано е досъдебно производство.

Работата по случая продължава.




Коментари

Добави коментар

Реклама