Новини » Крими

Откраднаха...шофьорска книжка от длъжник



Admin19.09.2012г 

Откраднаха...шофьорска книжка от длъжник

Задържан 33-годишен мъж от с. Нови хан, отнел документите на колата на свой длъжник. Вчера жител на с. Нови хан се оплакал в полицията, че са откраднати документите на ползвания от него автомобил, паркиран на улицата пред дома му. Тъжителят научил от съсед, свидетел на случилото се, че около 11.30 часа мъж, когото очевидецът знаел само по малко име, е отворил вратата на оставения отключен автомобил, бръкнал в жабката и взел оттам документите на возилото.

Полицейските служители се заели с установяването на извършителя и в резултат на проведените оперативно-издирвателни действия не след дълго разкрили неговата самоличност. Оказало се, че това е 33-годишният Б.Г. от същото село. Когато го довели в районното управление в Елин Пелин за изясняване на случая, мъжът не отрекъл стореното и обяснил, че тъжителят му дължал сума от порядъка на 250- 300 лева. Взел документите, за да го принуди да го потърси и да уредят финансовите си взаимоотношения.

Инкриминираните вещи са иззети от полицията, а Б.Г. е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 319 от НК.




Коментари

Добави коментар

Реклама