Новини » Блогсфера

Петзвезден лукс "by Vilner" в Mercedes GLAdmin03.10.2012г 

Петзвезден лукс "by Vilner" в Mercedes GL

Поредното предизвикателство за екипа на Vilner-Your Style Inside се появи със собственик на Mercedes GL. Не напразно в новата версия на GL инженерният екип на Mercedes залага на по-висока шумо и виброизолация в салона, както и на леко увеличаване на габаритите на луксозния всъдеход. Но дори и след тези промени новият GL си остава пак 7-местен.

Клиентът пожела индивидуална намеса в неговия Mercedes, така че автомобилът наистина да стане луксозен, точно според собствените му виждане и усещане. Неговото желание бе за 4-местен оазис, в който да не усещаш пътя, потопил се в свят изпълнен с качествена музика, да успееш наистина да релаксираш и да изолираш пространството си по време на път... Естествено, да има и iPad. Също, да можеш да вземеш със себе си и всичкия багаж, който е необходим за пътуване до Луната и обратно.

Vilner преправят основата на купето, за да заменят двата реда задни седалки с два предни GL-трона, които също изпълняват всички заложени и на предните седалки функции. Добавена е още една средна конзола - продължение на предната. Върху нея е създадена и вградена специална алуминиева стойка за iPad, която може да се върти във всички посоки. Таванът е изработен от светло кафява алкантара, пластмасите са боядисани в същия цвят, за да се сливат с тавана, а акцентът се премества върху релефната шарка, взаимствана от интериора на Bugatti Veyron. Тя присъства и по корите на вратите, като освен естетическа има и допълнителна звукоизолираща функция. Цялото купе е облечено с шумоизолиращите материали на Grand Zero. За по-голям комфорт на пасажерите, Vilner допълнително омекотяват и задната част на предните седалки. Вградено е също амбиентно осветление.

Остава само да се насладите на звука на тишината... или на този на новата мощна аудио система. Тя е вградена в багажника и е прецизно настроена за пасажерите на двете задни места. Върху тях ще се стовари цялата мощ на 4-лентова аудиосистема, 2 субуфера, 3 усилвателя (два 4-канални и 1 моноблок), аудиопроцесор Audison, 31-лентов еквалайзер TSP, като всичко се командва от iPad.

И не забравяйте: местата за петзвездния луксозен Mercedes GL by Vilner са само 4!

Аутоблог
Коментари

Добави коментар

Реклама