Новини » Тунинг

LUMMA Design с пакет за новия Range Rover



Admin21.11.2012г 

LUMMA Design с пакет за новия Range Rover LUMMA Design е една то първите тунинг-компании в света, която демонстрира своя пакет за доработка на новото поколение Range Rover.

За момента, от LUMMA Design обявяват, че са разработили аеродинамичен пакет за четвъртата генерация на всъдехода, в който са включени нова предна броня, променили са лицевата решетка и са добавили голям челен въздухозаборник. Доработеният от тунинг специалиста Range Rover разполага и с променен преден капак, раздути калници (+5 см), нови престилки, заден спойлер, 22-цолови джанти и други.

По отношение на техниката, от LUMMA Design обещават нов модул за адаптивното окачване на Range Rover, който гарантира снижаване на колата към пътя с 4 сантиметра, нова изпускателна система и подобряване на ефективността на петлитровата му бензинова версия (увеличаване на максималната мощност от 510 до 540/560 конски сили) и други.

Допълнителни подробности и нови параметри за програмата на LUMMA Design за новия Range Rover ще бъдат оповестени в началото на следващата година.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама