Новини » Крими

Задържани са трима криминално проявени за кражба от автокъща



Admin26.11.2012г 

Задържани са трима криминално проявени за кражба от автокъща

Автокъщата се намира между селата Бусманци и Казичене. Продължава работата по издирването на четвъртия им съучастник.

Подробностите:

На 25 ноември около 11.30ч. компанията, в която имало и един непълнолетен, опитала да нахлуе в обекта, но били забелязани от пазача. Мъжете го нападнали, нанесли му побой, привели го в безпомощно състояние, взели мобилния му телефон и го затворили във фургон, като залостили отвън вратата. Натоварили на каруца 450 кг желязо /под формата на задни мостове за автомобили/ и ги предали в пункт за вторични суровини в близкия квартал „Абдовица”.

Пазачът бил освободен от пристигналия случайно собственик, който и подал сигнал за извършеното престъпление. В хода на започналото разследване криминалистите установили, че от същия обект ден по-рано квартетът е отмъкнал части от автомобили, които отново били предадени на пункт за вторични суровини на Гара Искър.

Последвало задържането на трима от групата – Н.Ц. /44 г./ - с 20 регистрации в полицията , П.К./41г./ - 18 пъти регистриран за кражби и на непълнолетния, който също е регистриран в детска педагогическа стая за кражби. Двамата мъже и издирваният - К.Ц./47/ ,със 17 криминални прояви за кражби, са вече осъждани. Работа по случая продължава.




Коментари

Добави коментар

Реклама