Новини » Тунинг

Нов WIDESTAR от Brabus



Admin03.12.2012г 

Нов WIDESTAR от Brabus BRABUS B63 - 620 WIDESTAR, е най-новото творение на тунинг-специалиста на тема Mercedes. Този път "жертвата" е G 63 AMG, а крайният резултат е максимална мощност от 620 конски сили (544 к.с. стандартно), максимален въртящ момент от 820 Нм (760 Нм стандартно), възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 5.1 секунди и максимална скорост на движение от 230 км/ч.

Освен по двигателя, инженерите и дизайнерите на BRABUS са разработили и специална програма за интериора на колата, както и WIDESTAR екстериорен пакет за класическия всъдеход, в който са включени както аеродинамични и стилистични елементи, така и внушителни 23-цолови джанти. В оборудването на автомобила е включен и специално BRABUS Dynamic Ride Control окачване, което е гаранция за допълнителен комфорт и сигурност на пътя.

От BRABUS предлагат пакета за доработка на двигателя срещу 5900 евро, специален многофункционален волан с пера за превключване на предавките, изцяло нова спортна изпускателна система с два звукови режима на работа (по-тих Coming Home и по-агресивен Sport) и други.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама