Новини » Кола на месеца

БМВ Серия 4 купе се качва на конвейра след броени месеци



Admin06.12.2012г 

БМВ Серия 4 купе се качва на конвейра след броени месеци

Тривратият автомобил на базата на тройката вече ще се предлага с означението Серия 4 купе.
От фотосите на концептуалната разработка е видно, че колата е готова за производство, но от БМВ все пак си дават няколко месеца за дребни промени. В сравнение със Серия 3 купе, четворката купе разполага с 5 см. по-голямо междуосие (вече 2.81 м). С 4.5 см. е по-широка е предната следа, а задната е увеличена с 8 см. Купето е широко 1.83 метра, а общата дължина е 4.64 м.

БМВ Серия 4 купе ще се появи на пазара с амбициите да доминира в сегмента с дизайн, динамични показатели и ефективност. Подробности за техническите характеристики ще научим, когато бъде лансиран серийния модел след няколко месеца.

За момента обаче има достатъчно снимки, за да преценим външния вид на колата. Все пак трябва да се има предвид, че част от акцентите по купето са разработени от специалното звено на БМВ за индивидуални персонализации (BMW Individual), като в серийния модел вероятно ще присъстват като опция.

Същите хора са отговорни и за външния вид на интериора, който следва типичните за БМВ принципи - спортен, стилен и луксозен едновременно. В салона е използвана комбинация от черна и кафява кожа. Воланът е облечен в алкантара, а в интериора присъстват още дървен фурнир от кестен.

Дневник




Коментари

Добави коментар

Реклама