Новини » Тунинг

ABT подхвана и новия Golf GTI



Admin07.03.2013г 

ABT подхвана и новия Golf GTI Най-голямата фирма за доработка на автомобили от голямото семейство на Volkswagen Group- ABT, направи първата стъпка към пазарното лансиране на програмата си за доработка на новото поколение Golf GTI.

По традиция, от ABT са предвидили възможност за доработка на двигателя на автомобила, като в случая максималната му мощност може да бъде увеличена от "стандартните" 220 на 270 конски сили. От компанията работят и върху още по-мощна версия на мотора, при която максималната мощност ще бъде 310 конски сили.

От ABT предлагат доработка и на версиите 1.4 TFSI и 2.0 TDI на Golf, като собствениците на тези автомобили могат да разчитат на увеличение в максималната мощност до съответно 160 (122 стандартно) и 170 (150 стандартно) конски сили.

В комплекта на ABT за Volkswagen Golf могат да бъдат включени също така и преден и заден спойлер, нова решетка, нови странични престилки, капаци на външните огледала, спортно окачване, нова изпускателна система, 18- и 19-цолови джанти, и други.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама