Новини » Тунинг

Вилнер ъпгрейдна интериора на Mercedes-Benz SL



Admin19.04.2013г 

Вилнер ъпгрейдна интериора на Mercedes-Benz SL

Когато става дума за интериора, българските тунинг специалисти Vilner са сред тези, които винаги правят най-доброто. Този път те работиха върху емблематичния модел на Mercedes-Benz SL и го направиха още по-изключителен от преди.
Vilner показва, че това е един от най-смелите проекти. Причината се крие във факта, че са използвани пет различни материала, които са внимателно подбрани в една тоналност. Така показват , че с използването на няколко екзотични материали и екзотична кожа в един проект, крайният резултат може да не изглежда кичозно.
Като цяло, стелките, тавана, кожата, предпазните колани и пластмасовите елементи в оригиналния Mercedes-Benz са в сиво и се комбинират с кафяви дървени апликации.
За да се повиши неповторимото усещане, което колата оставя на пътниците, Vilner решава да използва в този проект кожа Nappa с античен ефект, кожа от крокодил и кафява Alcantara, съшити с контрастни шевове.

Воланът е модифициран, като му е придаден по агресивен вид и ергономичност за по- добър захват. Таванът от друга страна, както и огледалото за обратно виждане и всички пластмасови елементи на седалките и праговете са облечени в Alcantara.
Мокетът и стелките са сменени с кафяво-сив меланж. Нещо много впечатляващо в този проект е, че всички дървени апликации, някои от пластмасовите елементи и скоростния лост са рисувани на ръка, за да им се придаде вид на патинирала стомана.
Аудио системата е изцяло подменена с компоненти на DLS източника е подменен с мултимедия на PIONEЕR, добавени са два усилвателя и нов субуфер. В допълнение, интериорът е безшумен, което допринася за по-голям комфорт и окротяване дори на минималните вибрации в купето. В заключение на вратите са вградени лазери, които проектират логото на Vilner.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама