Новини » Тунинг

Bentley Continental GT от VILNER



Admin03.06.2013г 

Bentley Continental GT от VILNER

В студио Вилнер преди осем месеца се отби клиент с първа генерация Bentley Continental GT. Беше най-обикновен ден, клиентът беше с най-обикновено Бентли: екстериор цвят Racing Green, и интериор от стандартен заводски пакет в цвят шафран с кафяви дървени апликации. Желанието на клиента беше да се постигне ясна индивидуалност за автомобила му, с която максимално да доближим неговия любимец до собствения му стил на лукс, комфорт и индивидуалност.


С респект и уважене към голямото име Bentley и неговия величествения дизайн, ние създадохме и изработихме проект, изцяло произведен в България. 


Работихме в 3 направления:

1. Екстериорна промяна с цел по-агресивна и уникална визия

2. Изцяло нов интериор.

3. Увеличаване на мощността.



Проектът на екстериора и интериора е направен от дизайнерите на Студио Vilner, изцяло съобразен с желанията на клиента. Визията на автомобила е сериозно променена. Общо дължината е увеличена с 13 см, ширината с 16 см. В екстериора са използвани нови карбонови детайли, напълно обновени са всички елементи - без линията на тавана. Целта е по-агресивен и индивидуален вид на автомобила. Внимание можем да обърнем на калниците: проектирани и изработени са изцяло нови калници, като всеки преден е по-голям от фабричните с 5 cm, и всеки заден - с 8 cm. Предната част на автомобилът е удължена с 8 cm, а задната - с 5 cm.  По идея и дизайн на Vilner са също карбоновия преден спойлер, карбоновия заден спойлер и задния дифузьор. Променени са изцяло и накрайниците на ауспусите.




Автомобилът от заводски Racing Green цвят е пребоядисан в сив графит мат. Вътрешната част на фаровете е изработена от карбон. Стоповете също са ‘гримирани’.


Интериорът от стандартен заводски пакет в цвят шафран с кафяви дървени апликации е изцяло променен. Прецизно е изработен в черен цвят с акценти от бордо. Материалите са черна алкантара, черна естествена кожа и черна екзотична кожа с шарка на кобра. Шевовете и коланите са в бордо. Тъмно червен цвят дискретно се забелязва и в джобовете на вратите, подлакътника и скоростния лост.  Крилата - знакът и символът на Bentley са избродирани с бордо шев върху седалките, както и присъстват в дизайна на страничната част на седалките. Перата влизат като мощен и същевременно неангажиращ погледа и вниманието акцент и във всички дървени елементи от интериора. Прецизно и старателно са аерографирани и покрити с лак.  Таванът е облечен в черна алкантара с декоративна шарка, която  присъства и на седалките. Воланът е с променена форма, съобразена със захвата на шофьора.


Под капака промените също не са малко. Конете са увеличени от 559 на 660, нютонметрите от фабрични 650 са повишени на 780, и максималната скорост с тези промени достига до 325  км/ч от стандартната 318.
Източник: www.vilner.eu




Коментари

Добави коментар

Реклама