Новини » Кола на месеца

Новото Renault Twingo ще е с пет врати



Admin03.07.2013г 

Новото Renault Twingo ще е с пет врати

Renault реши да предложи малкия си и забавен модел Twingo с пет врати в следващото му поколение. Това, според французите, ще направи колата по-практична и по-привлекателна за по-широк кръг от клиенти. Ще има и още една сериозна промяна в "идеологията" на модела - задвижването и моторът ще са отзад.

Twingo винаги е бил добре изглеждащ и приемлив финансово компактен модел, перфектен за използване в градски условия. Добрият му външен вид, малките му размери и обусловената от тях висока маневреност го направиха и любим на по-прекрасния пол.

Новата кола ще се позиционира като конкурент на Fiat 500, ще порасне малко на размер, ще ползва от 50 до 70 процента стилистиката на концепта Twin'Run RS и ще трябва да почне да се харесва и на силния пол за сметка и на многобройните опции за персонализация.

Оперативният директор на Renault Карлос Таварес предполага, че новото Twingo има "огромен потенциал" за добри продажби в Европа, именно за сметка привличането на интереса на мъжете.

Третото поколение на малкия градски френски модел, включително и неговата електроверсия, трябва да се появи на пазара в Европа през следващата година. По думите на Таварес то ще бъде адресирано "както за жените, така и за мъжете".

Главният дизайнер на Renault Лорънс ван ден Акер отбеляза, че персонализацията на новото Twingo " ще бъде дори още по-добра, отколкото разчитахме!" Според него "най-добрите автомобили могат едновременно да демонстират, както дамски, така и мъжки черти, което ние виждаме с уважение в успеха на Fiat 500".

Twingo ще се позиционира като достъпен автомибл с малко "нервни" и ефикасни двигатели. Специално за каращите повечко в градски условия, новият, по-практичен подход и разумно фиксираните от Renault цени на сервизирането, могат да направят купуването на колата истинска находка.
Източник:Renault




Коментари

Добави коментар

Реклама