Новини » Тунинг

Lada Granta Sportи интересният тунинг



Admin28.08.2013г 

Lada Granta Sportи интересният тунинг

Интересно виждане за тунинг на външния вид на Lada Granta Sport показа автолюбителят Максим Куликов от подмосковното селище Домодедово. Той е събрал на едно място дизайнът на спортната модификация на седана с предната част на интересния вазовски концепт XRAY.

Авторът на дизайна търси производител за тунинга си : "За съжаление не мога да намеря засега производител на подобен кит, въпреки че чакам отговор от няколко места. Ако се прави в единичен екземпляр би струвал около 100 000 рубли /4500 лв/, но ако се прави серийно комплектът няма да е повече от 25 000 /1100 лв/."

"Използвах концепта XRAY, защото е сред малкото вазовски машини, макар и само концепт, който хваща око. Затова реших да придам на Гранта подобен облик, още повече, че самият XRAY няма да влезе в серийно производство" — добавя Максим, цитиран от Автопрес.

Lada XRAY и Lada Granta Sport бяха представени едновременно в рамките на Московския автосалон в 2012-а година. В момента Lada Granta Sport може да се закупи в Русия за 443 000 рубли /19 740 лв/.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама