Новини » Кола на месеца

Honda показа следващото поколение на модела Odyssey



Admin30.09.2013г 

Honda показа следващото поколение на модела Odyssey

Honda показа първи снимки на вана си Odyssey 2014-а на японския си сайт. Той ще се предлага в два варианта - един за пазара в щатите и втори за Япония и останалите пазари в света. Предполага се че публичният дебют на колата ще стане по време на автосалона в Токио тази година.

За "глобалния" вариант е увеличена височината на покрива за по-обемна кабина и са добавени плъзгащи се задни врати, подобно на тези при американската версия. По-високият покрив осигурява по-лесно движение за питниците между седалките, по-лисно качване и слизане, както и повече въздух вътре в колата. Така Honda се връща леко от спортния имидж към по-практичния в шестото поколение на автомобила.

Според снимките, колата ще предлага различни пътнически варианти. Най-луксозният е със само два реда седалки, като задните са две, индивидуални, тип капитанско кресло с възможност за вариация на сядането дори до хоризонтално положение. Вторият вариант е с три места на втория ред и две сгъваеми седалки на третия.

Odyssey ще се предлага във варианти на задвижването на предния или на двата моста, както и със въриоматик CVT. От Honda не съобщават какъв двигател ще предложат за модела, но по всяка вероятност това ще е същият 2,4-литров мотор от сегашния модел.

От Honda не съобщават и листа за опции на колата, но тя ще има икономичен "ECON" режим на движение, асистенция за слепите зони в огледалата и автоматично екстренно спиране. Ще има поне седем външни цвята и две интериорни схеми - черна и слонова кост.




Коментари

Добави коментар

Реклама