Новини » Крими

Столичното Пето РУП издирва свидетели на извършен грабеж на спирка



Admin30.10.2013г 

Столичното Пето РУП издирва свидетели на извършен грабеж на спирка

След светкавична реакция на служителите на реда и предприето кратко преследване е задържан извършителят.

Престъплението е извършено днес около 14.30 часа близо до жилищна кооперация на ул. „Тодорини кукли“. На спирката на градския транспорт непознат мъж издебнал чакаща автобуса жена, внезапно издърпал от врата й златния синджир и побягнал. По това време в същия район патрулирали служители на районното управление. Те реагирали светкавично. След кратко преследване, в което се включил и служител на НСО, минавал случайно оттам, извършителят - Ц.М. /27г./ от София, бил задържан. Справка в полицейските регистри сочи, че задържаният е криминално проявен, осъждан за грабежи и освободен преди 4 месеца от затвора.
След задържането му, полицаите се върнали на местопроизшествието, но жертвата на престъплението, както и случайни свидетели на случилото се, вече не били там.

Затова СДВР се обръща с молба към гражданите, които разполагат с информация за инцидента, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана, а техните данни ще помогнат на криминалистите в разследването по случая.




Коментари

Добави коментар

Реклама