Новини » Автоновини

Nissan Qashqai стартира с пилотна серия



Admin21.11.2013г 

Nissan Qashqai стартира с пилотна серия

Nissan обяви, че новото поколение на бестселъра на марката- Qashqai, ще стъпи на пазара с пилотна, Premier Limited Edition серия. В нея ще бъдат включени само 2007 автомобила, като по този начин се отбелязва годината на лансирането на оригиналната версия на колата.

Основните особености на Premier Limited Edition серията на Nissan Qashqai, която ще бъде налична за поръчка само за собственици на модела от началото на следващата година, е богатото оборудване, в това число системата за активна безопасност Nissan Safety Shield, Around View Monitor и NissanConnect.

Всеки един от представителите на серията Nissan Qashqai Premier Limited Edition, разработена на базата на нивото на оборудване Tekna, ще разполага с обозначителна табелка със сериен номер, кожена/Alcantara тапицерия, тъмна тапицерия на тавана, уникална подова настилка, хромирани рамки на стъклата, 19-цолови джанти, релси на тавана и други.

Nissan Qashqai Premier Limited Edition ще се предлага с избор между четири основни екстериорни цвята- Pearl White, Night Shade, Metallic Black и Metallic Red, а задвижването е поверено на 1.6 dCi двигател и интелигентната ALL-MODE 4x4-i система, съобщава Nissan-Qashqai-стартира-с-пилотна-серия" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес.




Коментари

Добави коментар

Реклама